Andrijana Gajić Nešić

Rođena je 17.04.1984. godine, u Nišu.

Veoma je vredna i požrtvovana, pa ne čudi što se, pored pevanja, bavi i edukacijom mladih. Nastavnik je biologije, ali je njena ljubav muzika.

Trenutno je “glavni i odgovorni urednik” odgajanja jedne predivne devojčice, Iskre. Svoje slobodno vreme ispunjava na najrazličitije načine, a omiljeni su joj gledanje sunčevih zraka i dirigovanje suprugu.

Veliki je prirodoslovac i ljubitelj životinja. Uživa u šetnji prirodom sa svojim retriverima Alisom i Švrćom, koji su ostvarenje njene želje iz detinjstva da ima psa za ljubimca. U svojim šetanjama ona odluta povremeno do Berlina, Barselone, Verone, Venecije, Maramela… Vrati se bogatija za novo iskustvo i po koju deviznu dnevnicu.
I pored mnogobrojnih putovanja, neostvarene želje su joj da poseti Beč i Prag. Tečno govori engleski i ruski, a zamuckuje grčki i nemački.
 

Ah, a muzika…

Muzika je opčinila dušu  Andrijane u najranijem detinjstvu i od tada opčinjenost ne popušta. Pored glasovnih sposobnosti, koje je pokazala u mnoštvu pop – rock bendova, Andrijana ima dar i za sviranje (posebno se ističe svirajući klavijature, mada je povremeno i bubnjar pank benda).

Najviše afiniteta ima prema Pop, Rock, R&B i Soul muzici, ali je daleko od muzičkog stenovalenta.