kontakt@neume.rs 011 8251-238

Јована Маројевић

Јована Маројевић (Мини Маус)

Рођена је 17.11.1998.године, у Никшићу.

Живи у Сопоту, а родни град јој недостаје из све снаге.

Завршила је средњу економску школу, а сада студира Факултет примењених уметности - дизајн ентеријера. Поред свакодневног премештања ствари по кући и декорисања сваке ствари која јој падне под руку, бави се музиком, најлепшом уметношћу наше планете. Сматра да људски род треба да буде поносан што има могућност да живи уз музику и да треба да ужива у сваком њеном тону. Завршила је нижу музичку школу.

Велика љубав су јој клавир и певање. Кадa је нешто у животу мрзи да ради, воли да каже: „Не могу сада, глумим мачку". Најбољи пријатељи су јој прелепа бела мачка Кими и пас Џиџа.

Највећу подршку има од своје породице, родитеља и две млађе сестре.

Воли да пише поезију и нада се да ће једног дана њене збирке песама, посвећених Њему, красити излоге књижара и наћи пут до срца читалаца. Кад смо већ код Њега, омиљена боја јој је боја његових очију, која у природи не постоји. Воли васпитане и културне људе, а не воли неваспитање и зло.

Труди се да свима помогне, буде увек насмејана и позитивна. Искрен је и добар пријатељ. Мисли да љубав увек побеђује и да живот није прави, ако је нема у њему.

Неуме

  • Глас Сопран
  • Члан хора 01 Јануар, 2022