kontakt@neume.rs 011 8251-238

Aндријана Гајић Нешић

Aндријана Гајић Нешић

Рођена је 17.04.1984. године, у Нишу.

Веома је вредна и пожртвована, па не чуди што се, поред певања бави и едукацијом младих. Наставник је биологије, али је њена љубав музика.

Тренутно је "главни и одговорни уредник" одгајања једне предивне девојчице, Искре.

Своје слободно време испуњава на најразличитије начине, а омиљени су јој гледање сунчевих зрака и дириговање супругу. :)

Велики је природословац и љубитељ животиња. Ужива у шетњи природом са својим ретриверима Алисом и Шврћом, који су остварење њене жеље из детињства да има пса за љубимца.

У својим шетањама она одлута повремено до Берлина, Барселоне, Вероне, Венеције, Марамела... Врати се богатија за ново искуство и по коју девизну дневницу. И поред многобројних путовања, неостварене жеље су јој да посети Беч и Праг.

Течно говори енглески и руски, а замуцкује грчки и немачки.

Ах, а музика... Музика је опчинила душу Андријане у најранијем детињству и од тада опчињеност не попушта. Поред гласовних способности, које је показала у мноштву поп - рок бендова, Андријана има дар и за свирање (посебно се истиче свирајући клавијатуре, мада је повремено и бубњар панк бенда). Највише афинитета има према Поп, Рок, R&B и Соул музици, али је далеко од музичког стеновалента.

Неуме

  • Глас Алт
  • Члан хора 01 Јануар, 2022