kontakt@neume.rs 011 8251-238

Александра Недељковић

Рођена 20. Јуна у Београду, српско-јерменског порекла. Мајка јој је рођена у Јерменији и воли и Србију и Јерменију подјенако. Особа младог духа. Воли уметност, креативност, моду, историју уметности, природу, цртање и сликање, од малена је уметничка душа.

Има блог на Инстаграму, где објављује своје радове, све што направи и уради за своју душу: цртеже, фотографије, видео анимације, орнаменте, дезене, мандале, дизајн, фотомонтаже. Волела би да једног дана изда своју антристрес бојанку са својим мандалама и декоративним шарама.

Велика јој је жеља да има своју радионицу где би учила људе како да цртају мандале. Одрасла је у Београду на Канаревом брду. Један од ретких крајева у Београду који има пуно природе.

Воли природу, фотографише од своје средње школе у слободно време, а љубав према природи је још јача од када се преселила у Сопот из Београда. Воли да шета. Док шета фотографише и снима призоре око себе.

Воли позитивне људе, позитивно окружење, добронамерне људе, комуникативна је. Не воли расправе, воли да се дружи са финим, отоворенијим људима који воле да шире своје видике.

Нови крај јој је помогао да боље упозна себе, да се мало више отвори, прошири своје видике…. Воли животиње. Када се преселила у нови крај, свог првог пса је нашла на станици, где већ три године чека аутобус. Сматра да кућни љубимци могу да промене поглед на живот расположење сваког појединца. Од малена воли музику. Док је цртала или сликала увек је слушала музику. На весељима је увек весела, разиграна. Љубав према музици је у генима, њена баба је певала, мама јој пева и професионално се бави музиком, па је и она наследила таленат и љубав према музици и уметности такође. У средњој сколи је певала у Поп хору "Крсманац".

Велика љубав према музици, подршка пријатеља и њене породице је управо допринела томе да постане чланица хора «Неуме», а тиме ће повезати све уметности којима је привржена, а то су сликање, фотографија и музика.

Неуме

  • Глас Сопран 1
  • Члан хора 01 Јануар, 2022